Monday, April 30, 2012

10
KOMEN

ANTARA DUA ALAM

Assalamualaikum dan Selamat Malam semua..
Tak lama lagi, saya akan mula berkongsi karya penulisan saya yang bertajuk "ANTARA DUA ALAM"
Di sini saya menggunakan nama pena "EMEER ASHRAF".
Kisah ini saya kelaskan di dalam genre seram.
Sesiapa yang tidak berani untuk mebaca hasil penulisan ini tidak mengapalah kerana tiada paksaan di sini..
Kisah bermula apabila sekumpulan pelajar yang sedang bercuti pergi ke sebuah kawasan yang agak terpencil bertujuan untuk menenangkan fikiran mereka. Tanpa mereka menyedari bahawa ada "sesuatu" yang telah membawa mereka untuk pergi ke tempat tersebut. Pelbagai konflik muncul dan banyak persoalan yang harus dirungkai bagi menuntut sebuah keadilan. Mampukah mereka mengatasi semua konflik ini?
Semuanya akan terjawab. Nantikan "ANTARA DUA ALAM (BAHAGIAN SATU)" tidak lama lagi.



4
KOMEN

CUTI OH CUTI

Selamat pagi..
hurm~
da 4 hari kat rumah...terasa sangat bosan la pulak...
nak keluar cari kerja, terasa malas la pulak...
hah?? malas??? tak boleh jadi ni...macam mane nak kumpul duit untuk jalan-jalan tu nanti...
huh!! kawan-kawan yang lain pulak macam mane?
Dah mula kerja ke?
Ada yang senyap, sunyi sepi tanpa berita...ada pulak yang online 24/7...hehe...
Ada la beberapa jawapan yang aku terima tentang masa cuti selama 5 bulan ni untuk:

komen Jazz 
Yuni pulak nak nangis sepanjang masa..hehe

Pali ni aku tak tahu la...dia cuti , tak cuti busy je..artis kan??
haa...Hanim pulak lain ceritanye....
jgn makan coklat banyak sangat yer Hanim....haha

Kak Chik sorang ni lain pula ceritanya...
jadi amah @ pembantu rumah...


ramai betul nak jadi suri rumah ni ha..
nak kawen da kawan-kawan aku ni agaknye...
Mek Siti sorang ni pon same je..
lebih kurang macam Kak Chik sorang tuu...


haaa...sekarang turn member k-pop aq..haha
tak lain tak bukan, Zizan laa..
kite tengok apa dia buat time cuti ni...



Yang lain-lain aku tak tahu lagi..masih menanti jawapan...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...