Monday, April 30, 2012

4
KOMEN

CUTI OH CUTI

Selamat pagi..
hurm~
da 4 hari kat rumah...terasa sangat bosan la pulak...
nak keluar cari kerja, terasa malas la pulak...
hah?? malas??? tak boleh jadi ni...macam mane nak kumpul duit untuk jalan-jalan tu nanti...
huh!! kawan-kawan yang lain pulak macam mane?
Dah mula kerja ke?
Ada yang senyap, sunyi sepi tanpa berita...ada pulak yang online 24/7...hehe...
Ada la beberapa jawapan yang aku terima tentang masa cuti selama 5 bulan ni untuk:

komen Jazz 
Yuni pulak nak nangis sepanjang masa..hehe

Pali ni aku tak tahu la...dia cuti , tak cuti busy je..artis kan??
haa...Hanim pulak lain ceritanye....
jgn makan coklat banyak sangat yer Hanim....haha

Kak Chik sorang ni lain pula ceritanya...
jadi amah @ pembantu rumah...


ramai betul nak jadi suri rumah ni ha..
nak kawen da kawan-kawan aku ni agaknye...
Mek Siti sorang ni pon same je..
lebih kurang macam Kak Chik sorang tuu...


haaa...sekarang turn member k-pop aq..haha
tak lain tak bukan, Zizan laa..
kite tengok apa dia buat time cuti ni...



Yang lain-lain aku tak tahu lagi..masih menanti jawapan...



Comments
4 Comments

4 komen si bijak pandai:

  1. wah~ blogger kmns jugak~ hehee.. thanks follow blog hana.. tp kn.. blog asyraf nie xde link blog la.. susah org nk g blog asyrf.. nsib tggl jejak kt shoutbox ;) btw thanks

    ReplyDelete
  2. hehe..yw..thnx Hana da follow jugak...

    ReplyDelete
  3. cuti tok budak-budak lepasan matrik..hehe..da habis da sebenarnye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...