Thursday, April 19, 2012

2
KOMEN

PETANG ITU...



Assalamualaikum...
petang ni saya nak share apa yang telah kami lakukan sepanjang petang ni...
hehe..sebenarnya lebih kepada sesi fotografi jer...
semuanya berangan nak jadi model kan...
so, nak atau tak nak kena la join same
huhu(cover line)..
petang ni kami berjalan-jalan di sekitar kawasan hadapan pintu masuk KMNS
(Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan) ni...
kolej kesayangan kami..
bila buat countdown ade lebih kurang seminggu je lagi kami di sini
sedih la jugak nak tinggalkan tempat ni...
tapi apa-apa pun itulah lumrah kehidupan ni
setiap pertemua pasti akan adanye saat perpisahan
dah..dah...tak nak sedih-sedih ni...
hari terakhir kat sini tu nanti-nanti la saya cerita..
walaupun berat hati nak tinggalkan tempat ni..
xdapat nak jungle trekking dengan kawan-kawan ni...
aha....seronok sangat bila jalan-jalan dengan diorang ni.,,
terasa hilang sekejap masalah yang terbeban di fikiran ni
hari ni kitorang free...
Isnin (23/4/12) nanti bermula la kembali peperangan
PSPM 2 bermula dengan subjek math paper 2...
xnak ingat da paper sc comp, english n math 1...
huhuhu...bagi mengelakkan kesedihan daripada berlaku...

kami berada di sekitar kawasan ini...hehe..=)
anda tahu??
shhh.....

Yus(guru tadika) & Zizan(ketua unit math)..haha


  Bukan main lagi posing...

Fizah(Pakar Sakit Puan) & Zizan..hehe

 model pokok bunga...
Yus..model kolam ikan....

 sesi fotografi
jurugambar: Zizan



 dalam perjalanan balik...
singgah sini dulu...
hehehe....






cube korang teka Zizan kat dalam pintu ke berapa?


haaa....
teka la cepat....
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
.
.
.
da la..penat tunggu jawapan korang...
jwapannyer....

pintu 3.....
aha..




tak puas jalan-jalan tadi...
haa..
malam ni pulak nak kuar study + main skuasy...
cukupla sampai di sini dahulu cerita daripada saya...
wassalam~










Comments
2 Comments

2 komen si bijak pandai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...