Wednesday, April 11, 2012

4
KOMEN

JALAN-JALAN KAT ULU BENDUL =)



FUHH... 
sampai sekarang masih terase penatnye....
jalan-jalan kat Ulu Bendul dengan kawan-kawan (fizah, hanim, fadhil, zizan, jazz, siti, zura n g-ha)
memang best sangat-sangat..
hehe...lepas jugak hajat nak main-main air kat sane..
hajat yang paling besar sebenarnye nak pi taman ular tu
alhamdulillah...
dapat pulak bergambar dengan ular kat sane...
excited sangat dapat pegang ular tu...
hilang terus rase geli+takut tuh...
kami bertolak ke sana pada hari sabtu, 7/4/12
jam 9 pagi...
sampai di sana sudah jam 10..
then, balik semule ke matrik pada jam 6 petang...
sangat seronok...
n harap-harap dapat la pergi lagi dengan semua member-member
praktikum pula..
(reunion) kot... hahaha

       macam biase la...posing dulu..hehe


taman herba tu..macam-macam herba ade...=)

  sejuk sangat air, sampai ade yang menggigil..haha


    fadhil, ashraf, zizan


     suke-suke....   






     excited tuu...haha....with azura =)


    with g-ha
Comments
4 Comments

4 komen si bijak pandai:

  1. insyaALLAH...t kte g sne g...wt reunion pon ley gk kt situ...hehe

    ReplyDelete
  2. @taty nadiah~ berani x berani jugak laa....
    tapi best la..
    pengalaman baru...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...