Tuesday, April 10, 2012

0
KOMEN

YUNI



kat bawah ni video bout Yuni. haha....
video

Nur Ayuni Bt. Mohd Zain...

seorang yang happening,
suka marah..
berhati-hati apabila berdepan dengan beliau..
kuat menampar..
tapi kitorang x takut pon..

da biase sangat da dengan dak Yuni ni...
kawan-kawan baik dia (fara, yan, hani) juga dikenali sebagai

"GENG MOK DEK"
diorang memang famous la...
tapi pape pon dia ni lembut hatinya..
suka menangis (mungkin)..

hehehe..
suka kacau dia coz perangai budak-budak dia tu

gelagat dia kadang-kadang boleh buat kami ketawa tak kering gusi laaa...
Pesanan buat Yuni:
thanks coz da jadi kawan yang baik...
aku happy dapat kenal ko..
sorry kalau selalu kacau or menyakat kau...
ape-ape pon aq doakan kau berjaya di dunia dan akhirat...
amiin~~
Yuni jangan nanges je tau...
hehe
kitorang semua sayang kau!

Comments
0 Comments

0 komen si bijak pandai:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...