Thursday, May 3, 2012

14
KOMEN

ANTARA DUA ALAM (BAHAGIAN DUA)

ANTARA DUA ALAM (BAHAGIAN DUA)..
Belum baca BAHAGIAN SATU lagi?? tidak mengapa, KLIK SINI
Selamat membaca dan komen la ye...

Kepada pembaca yang lemah semangat, tiada sebarang paksaan untuk anda membaca.
Kisah ini hanya rekaan semata-mata.
Tidak ada kena-mengena dengan mana-mana individu yang masih hidup ataupun telah meninggal dunia.
Karakter dalam kisah ini juga tiada kaitannya dengan sesiapa.
ANTARA DUA ALAM adalah kepunyaan penulis(EMEER ASHRAF) sepenuhnya.
Anda tidak dibenarkan untuk 'copy' atau mencetak semula tanpa kebenaran penulis.






Siapakah Anis di dalam hidup Shah?
Apakah yang telah berlaku terhadap Anis?
Siapa pula yang berada di tangga hostel?
Nantikan jawapannya dalam ANTARA DUA ALAM (BAHAGIAN TIGA)..

2
KOMEN

SEGMEN : MY FIRST ENTRY IS AWESOME !

SELAMAT TENGAH MALAM.
Segmen kedua yang saya join..
SEGMEN : MY FIRST ENTRY IS AWESOME (awesome la sangat kan) hahaha..
Korang ni tunggu apa lagi?
Jom la join same..
Tak payah malu-malu nak tunjuk kat orang korang punya FIRST ENTRY tu..
mesti menarik..haha..
Kalau nak join segmen ni, KLIK SINI..atau klik je BANNER comel kat bawah ni ya.




Haa..nak tahu sangat kan first entry ku semenjak bergelar Blogger ni ha...
KLIK SINI kalau nak tengok balik...
Memang entry yang paling simple la..
ada dua tiga patah perkataan la untuk kawan-kawan aku kat KMNS tu..
Sebenarnya entry yang mula-mula ni saja-saja je nak test apa yang boleh di postkan di blog ni..
*cover line..haha
haa...saye nak tag NURAIN RAFIE selaku senior dunia blog ni..haha




TERIMALAH MY FIRST ENTRY:


Member-member S3BP5...
walau kite jauh di mata tetapi hati kita akan selalu dekat di hati...
kalau rindu, contact la member2 kayh,,




6
KOMEN

ADA SEGMEN LA... JOM JOIN...



SELAMAT MALAM SEMUA...
sambil-sambil saya update blog tadi, 
ade yang ajak join segmen laa...
haha..ni la first time saya join pon.. 
Tunggu apa lagi tu??
Jom JOIN sekali!!!
KLIK JE LINK NI:  KYRA ISMERA: 1st Segmen : Bloglist Kyra Ismera - May




TARIKH TUTUP: PENGHUJUNG MAY 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...