Thursday, May 3, 2012

2
KOMEN

SEGMEN : MY FIRST ENTRY IS AWESOME !

SELAMAT TENGAH MALAM.
Segmen kedua yang saya join..
SEGMEN : MY FIRST ENTRY IS AWESOME (awesome la sangat kan) hahaha..
Korang ni tunggu apa lagi?
Jom la join same..
Tak payah malu-malu nak tunjuk kat orang korang punya FIRST ENTRY tu..
mesti menarik..haha..
Kalau nak join segmen ni, KLIK SINI..atau klik je BANNER comel kat bawah ni ya.




Haa..nak tahu sangat kan first entry ku semenjak bergelar Blogger ni ha...
KLIK SINI kalau nak tengok balik...
Memang entry yang paling simple la..
ada dua tiga patah perkataan la untuk kawan-kawan aku kat KMNS tu..
Sebenarnya entry yang mula-mula ni saja-saja je nak test apa yang boleh di postkan di blog ni..
*cover line..haha
haa...saye nak tag NURAIN RAFIE selaku senior dunia blog ni..haha




TERIMALAH MY FIRST ENTRY:


Member-member S3BP5...
walau kite jauh di mata tetapi hati kita akan selalu dekat di hati...
kalau rindu, contact la member2 kayh,,




Comments
2 Comments

2 komen si bijak pandai:

  1. meh sini tonyohh sikit kat link ni nak kasi berbunga sikit jiwa dan raga . hehe
    http://ekaldude.blogspot.com/2012/05/hadiah-segmen.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...