Saturday, November 24, 2012

6
KOMEN

KESIBUKAN HIDUP MELANDA

Assalamualaikum...

Lama sudah rasanya tak update blog KISAH KITA ni. Bukannya terlupa tetapi di atas faktor kesibukan hidup yang kini melanda diri ini. Aduhai! Mana tidaknya, sampai ke hari ini (Sabtu) juga ada saja aktiviti yang mewajibkan aku untuk turut serta. Dalam sebulan sahaja lagi aku akan menghadapi final exam. Ya Allah! Pntas sungguh masa ini berlalu. Aku pula terlalu sibuk dengan assignment yang sangatlah banyak sehinggAkan tiada masa yang mencukupi untuk membuat ulngkaji. Risau! Risau! Risau! Bak kata senior "Ala, inilah campus life dik oii..". Ok, aku setuju. Aku sedang cub untuk menyesuaikan diri, membahagikan masa dengan sebaiknya. Insha Allah. Perihal kawan-kawan pula, macam biasalah. Dalam persahabatan pun pasti akan ada pasang surutnya kan? Bukan pasangan bercinta je. Ehem! Ehem. Sebut je pasl cinta, OK dengan ini saya mengisytiharkan Aku Masih Dara... Oooops silap, Aku Masih Single dan kalau boleh aku akan cuba sedaya upaya untuk menumpukan sepenuh perhatian terhadap study dulu. Susah juga kalau ada banyak komitmen ni. Selebihnya no comment, thank you.  Oh ye! Dekat bawah ni aku tempek gambar-gambar aktiviti aku sepanjang hampir 2 bulan aku tidak update blog ni. Kalau nak cerita satu-satu takut tak habis je nanti. HEHE!














Comments
6 Comments

6 komen si bijak pandai:

  1. Teringat plak akak zaman study kat ukm dulu...mmg bz ngan assigment n exam... Tak kan xda Si jantung hati lagi dik? Org Ensem camni mesti ramai peminat

    ReplyDelete
  2. comel gak mmbr2 ko.. hahahah

    btw. good luck

    ReplyDelete
  3. Dua bulan oo..xrindu blog ke..?
    hehehehe... setuju..! tumpukan pada pelajaran dulu...
    kan..kan..kan..!heeeee

    ReplyDelete
  4. Bagus2x tumpukn pd study. Lelaki tkyh pening2 sgt mengejar cinta. Kalau dh bekerjaya psti cinta tu akn dtg sendiri

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...