Friday, July 6, 2012

46
KOMEN

ANTARA DUA ALAM BAHAGIAN 5


Assalamualaikum..
Setelah beberapa minggu baru lah ada kesempatan untuk saya menulis..
Antara Dua Alam Bahagian Lima.
Terima kasih kepada pembaca yang terus memberikan sokongan.
Insha Allah, saya akan terus menulis sehingga ke akhir cerita ini..




ANTARA DUA ALAM (BAHAGIAN LIMA)..
Belum baca BAHAGIAN SATU lagi?? KLIK SINI
BAHAGIAN DUA pula KLIK SINI
BAHAGIAN TIGAKLIK SINI
BAHAGIAN EMPAT, KLIK SINI


Kepada pembaca yang lemah semangat, tiada sebarang paksaan untuk anda membaca.
Kisah ini hanya rekaan semata-mata.
Tidak ada kena-mengena dengan mana-mana individu yang masih hidup ataupun telah meninggal dunia.
Karakter dalam kisah ini juga tiada kaitannya dengan sesiapa.
ANTARA DUA ALAM adalah kepunyaan penulis (EMEER ASHRAF) sepenuhnya.
Anda tidak dibenarkan untuk 'copy' atau mencetak semula tanpa kebenaran penulis.



Apakah yang berlaku kepada Zack?
Ke mana menghilangnya Izhar?
Semua persoalan akan terjawab di dalam ANTARA DUA ALAM (BAHAGIAN ENAM)


Comments
46 Comments

46 komen si bijak pandai:

  1. bila kena tunggu part seterusnya, jadi makin tak sabar pulak . hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah dalam masa terdekat nih, ika.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. nak tahu kena la baca sampai akhir.. heheh :)

      Delete
    2. hah okey..ntah2 hantu kak limah ke hape..huh tabahkan hati!!haha

      Delete
    3. aha..hantu kak limah versi moden r kot..

      Delete
  3. tiba-tiba..

    ala, kena tunggu la plak...ni yang buat aku sakit perut...

    ReplyDelete
  4. eiishh , izhar nie main sorok2 pulak.... :/
    saja jek kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha. Nurrul tolong carikan dia boleh? :D

      Delete
    2. mana part seterusnya.. menunggu ! :D

      Delete
    3. HAHA! sorry2!
      belum sempat nak habiskan..
      kesibukan yang teramat..
      Insha Allah, x lama gy saya sambung.

      Delete
  5. mana d[t citer seram ni....kalau aku kompom tak p dah.kompom pengsan tgah jalan hostel tu.ahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha..koleksi sendiri..
      kalau ada watak Edy situ, boleh la wat pengsan.. hehe :)

      Delete
  6. cepat acap cepat nak bacaaa ! hewhheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha.. Alep, ko tolong sambung la part 6..
      boleh cmtu? :)
      ye la..
      thanks bace..

      Delete
  7. Replies
    1. hee.. saya minat menulis..
      cara release tension.. aha

      Delete
  8. citer misteri nih..huhu..pengalaman lbih kurang je dlm cte ni msa duk hostel msa skolah dlu..mjur lah dh abis..huhu
    ape pon..ana tgu utk ikuti episod strusnye..menarik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha..kalau da namanya hostel tu mesti ada je kisah dia yang tersendiri..
      terima kasih Ana :)

      Delete
  9. haish..tengah syok2 baca bersambung pulak..tak sabar nak tunggu kesudahannya..hehhe

    ReplyDelete
  10. anda di tag di sini http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/contest-word-search-puzzle.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok awk.. thanks for d tag..
      kalau ada masa nnty saya join same :)

      Delete
  11. tahtah diekori kucing..hahaha
    gaye seram habis

    ReplyDelete
  12. kreatif dan menarik penulisan ni :)

    ReplyDelete
  13. ok dah baca..suspen la...huhuhu nak tunggu yg ke enam..tapi nak baca esok pagi yg sebelumnya..akekekekkee seremmmm hokehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha.. bahagian enam baru 40 peratus siap.. hehe..
      insha Allah akan di 'publish'kan dalam masa terdekat..
      thanks 4 ur support.. :)

      Delete
  14. hai Ameerul Ashraf..

    1st time cik ana singgah sini.. hehe
    wahh pandai menulis la.. suspen lak
    cik ana bace.. cepatla smbung ea..hehe





    Slm kenal,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Cik Ana :)
      thanks singgah sini..
      aha..menulis sekadar mengisi masa lapang..
      insha Allah.. hee~

      Delete
  15. Singgah kembali. Happy blogging ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay..:)
      happy blogging jugak yer..
      hv a nice day!

      Delete
  16. thanks follow :)

    wahhhh! dah bahagian 5 dahhh! kte dh trlepas banyak ni.kikiki :D *Mula pun belum lgi. eh awk matrik jugak eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama :)
      aha..xpe..
      saya ex-KMNS.. awk kt mane?

      Delete
  17. Aaaaaaaa, kena baca dari awal. Rajinnya awak buat cerita. Nanti saya baca dari mula okay.


    Syaz follow sini yg ke 900! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha.. thanks Syaz sudi baca apa yang saya tulis :)
      thanks jugak da follow sini..

      Delete
  18. Gluuuuppppppppp. terus call 911.

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. haha!
      komen pertama untuk perkataan CANGGIH tu
      hehe,.. terima kasih

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...