Saturday, June 30, 2012

7
KOMEN

MENU PELIK: BURGER ULAR (GILA!)

Haish! Macam-macam la dunia sekarang ni. Manusia makan janin la, uri, kelawar, bangkai dan baru-baru ini saya terbaca sebuah artikel yang mengatakan bahawa terdapat menu baru yang agak popular di negara jiran kita, Indonesia yang memperkenalkan menu burger ular. Macam mana la agaknya rasa daging ular tu? Selera pelik-pelik. Seperti biasa biarlah gambar sahaja yang bercerita. Jom tengok.









Ish! Tak payah la kawan-kawan cuba menu pelik macam ni. Makan je la makanan yang dah sedia ada tu. 
Comments
7 Comments

7 komen si bijak pandai:

  1. hish..gelinyer,selera mengarut cm tue..=)

    ReplyDelete
  2. mak aiii.. geli kowt.. hana kalo pgg shaja tu boley je :) tpi kalo bab makan menda alah nie sorry to say la.

    ReplyDelete
  3. euwww.. geli. tgk pun dh nk uwek. ;)

    ReplyDelete
  4. aduyai gelinye la..manusia seamkin pelik

    ReplyDelete
  5. erk. baru nak makan burger. kembang tekak!

    ReplyDelete
  6. astaghfirullah - ewww.. astaghfirullah...tak benti mengucap -

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...