Thursday, June 21, 2012

64
KOMEN

BEN ASHAARI DAN SAYA

ASSALAMUALAIKUM....

BEN ASHAARI

Haa.. Malam ni saya join segmen Abang Ben untuk pertama kalinya.. 
Terima kasih Abang Ben sebab buat segmen untuk blogger-blogger junior macam saya ni.
Kalau nak join KLIK SINI

Blog yang saya suka baca?
Emm.. Saya memang suka 'blogwalking' ke blog-blog yang saya suka.
Saya suka berkunjung ke blog-blog yang mempamerkan informasi terkini ataupun semasa.
Blog yang banyak unsur-unsur nasihat dan pengajaran.
Selain 'blogging' ni, kita boleh jugak menimba ilmu dan kekal up-to-date dengan isu semasa baik di dalam negara mahupun di luar negara.
Sekian. :)


Comments
64 Comments

64 komen si bijak pandai:

  1. Haaa..betul tu. Takda la kita jadi katak bawah tempurung kan? Hehe.

    Salam perkenalan boh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. :D betul tu bro.. salam kenal kembali :)

      Delete
  2. Blog ee ada unsur2 nasihat tak? Hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #626

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. thanks nur.. :)
      already follow u..

      Delete
  4. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  5. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :p

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. tq ye dtg lawat blog sy.kdg2 sy pn ske bw ke blog2 baru :)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hehe.. ty awk..
      sama2 lah kite saling ziarah-menziarahi yer.. :)

      Delete
  9. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. aha.. Alep si budak HOT disini..haha :D

      Delete
  11. hye! deno datang dari segmen yang sama! deno dah folo sini! jemput la ke blog deno nanti ya :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm... betul tu.. :)
      aha.. ok.. nanty saye sampai

      Delete
  13. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. As Salam..dari segmen yang sama, done follow u..sudi2kanlah berkunjung ke laman aku

    ReplyDelete
  15. cantik blog ni.....follow u sebagai rakan blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha.. time kasih.. follow kamu jugak.. :)

      Delete
  16. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. selamat pagi

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. bila la nak jd femes mcm ben ni...perghh syok giler.
    all the best bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...masih terlalu jauh tu ..
      ty.. :)
      all d best jugak yer..

      Delete
  19. ake xsempat ar nk join segmen ni.. hehe.. btw, berblog ne memang seronok kn.. dapat nengok pelbagai ragam orang lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. yg tu betul..
      macam2 ragam ley dilihat..

      Delete
  20. hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

    ReplyDelete
  21. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. singgah dr segmen sama..lama dah folo cni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx Shera :)
      nanty saye dtg melawat blog awk :)

      Delete
  23. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  24. singgah dr segmen sama... done follow :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  25. datang membalas kunjungan... done follow =)

    ReplyDelete
  26. semalam tak sempat nk join segmen ni sbb ada yg tulis tamat 11mlm ada yg 10mlm ahax.... lalalala pun saya datang juga

    follow kamu
    jom join

    segmen dieya http://www.dieyaworld.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

    giveaway dieya http://www.dieyaworld.com/2012/06/giveaway-aku-suka-saya-benci-by-dieya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha. tu la, mule2 tu kol 11 lepas tu tuka 10 la..
      thnx follow.. already follow u.. :)

      Delete
  27. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...
      da follow semalam :)
      thnx follow saye

      Delete
  28. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  29. dtg balas kunjgn dan follow skali,,,;)

    ReplyDelete
  30. salam kenal..

    singgah dr segmen yg sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  31. datang dari segmen yang sama!
    done follow!^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    p/s:happy berblogging!

    ReplyDelete
  32. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segemen yg sama.

    yeah. isu semasa tu penting jugakkn:)

    ReplyDelete
  33. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  34. tahniah dan selamat bersegmen ya, tq follow me blog ya..

    ReplyDelete
  35. selamat bersegman.. rajin2 laa dtg blog kite.. :)

    ReplyDelete
  36. mcm2 info blh dpt dr blog lain...nway slmt bersegmen..;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...