Wednesday, July 4, 2012

38
KOMEN

TARIKH KEPUTUSAN PERMOHONAN UPU LEPASAN MATRIKULASI/STPM/ASASI 2012


Tarikh Keputusan UPU 2012!! Tarikh Keputusan UPU 2012 belum dikeluarkan secara rasmi. 
Mesti ramai yang dah tertanya-tanya agak-agak bila la korang boleh check permohonan UPU yang korang sepatutnya dah buat sebelum 2 April 2012. Kita mesti peka dengan perkara-perkara macam ni. Baiklah, menurut sumber yang saya perolehi, keputusan permohonan UPU bagi Lepasan STPM/Asasi/Matrikulasi untuk kemasukan ke ijazah, pada minggu kedua bulan Julai. Ada yang mengatakan pada 14 Julai atau 15 Julai. Kepada kawan-kawan yang telah menghantar permohonan, sila peka dengan tarikh-tarikh penting ini. Bukan apa, takut ada yang sambil lewa dan akhirnya tak tahu apa-apa.  

Semoga berjaya kepada semua yang memohon. 

Untuk maklumat lanjut: http://upu.mohe.gov.my
Comments
38 Comments

38 komen si bijak pandai:

  1. goodluck tuk sepa2 yg dok tggu result upu tuh. :D

    ReplyDelete
  2. uhh
    terigat zaman masuk u dulu best best ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha...mengimbau kembali kenangan lalu..

      Delete
  3. All the best bagi yg memohon... hehe.. baik betul sis sudi memperingati mereka... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis? haha
      kecelaruan identiti berlaku..
      pape pon.. thanks. :)

      Delete
  4. sempat lagi nak berjimba sementara tunggu keputusan upu heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. x lama lagi.. jimba jimbo la sangat.. :p

      Delete
  5. ada org kata 13 july . fuhh takot2 .

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah! makin awal.. haha!
      gd luck yer.. semoga kita sume dpt tmpt kt U. insha Allah

      Delete
  6. semakin berdebar-debar ni..hopefully dapat lah masuk smbg ISM Pendidikan. amin.

    ReplyDelete
  7. all the best utk semua yg memohon :)
    moga dapat apa yg diimpikan ,
    dan TAK dapat apa yg TAK dipilih tu .

    gud luck all n ulya sekali . hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha.. thanks..
      amin..
      hope kita dapat apa yg kita NAK tu..hehe~

      Delete
  8. insyaAllah kita dapat apa yang kita nak. Amin..

    ReplyDelete
  9. da usaha, jgn lupa doa n tawakal..
    Insyaallah dpt apa yg dihajatkn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm.. betul tu... thnx untuk nasihat tu :)
      amiin..

      Delete
  10. thanks for the info ! ketaqqq gilaa tnggu UPU nihh ... huhuhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha.. sama2..
      mmg ketaqq. haha.. gd luck yer. :)

      Delete
  11. good luck pada yg memohon..semoga berjaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :)
      amin.. mudah-mudahan..

      Delete
  12. kena rajin cek laman web upu tu..
    apapun good luck eh :)

    Salam Jumaat..Jemput Ke Blog http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. hi.. nice entry.. feel free to visit n follow my blog. thanks :)

    ReplyDelete
  14. alahai...dh nevous sgt ni...coz akpUn apply upu gak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...