Friday, August 10, 2012

17
KOMEN

PINGAT KEDUA SUKAN OLIMPIK UNTUK MALAYSIA

Assalamualaikum...
Entri yang ringkas untuk hari ini, sekarang jam sudah melewati 3 pagi. Aku masih bersengkang mata untuk melihat aksi atlet negara kita iaitu Pandalela Rinong yang beraksi dalam acara terjun. Ternyata penantian negara kita untuk pingat seterusnya telah menjadi kenyataan setelah Datuk Lee Chong Wei merangkul pingat perak dalam acara badminton dan kini menjadi giliran Pandalela untuk menghadiahkan pingat untuk negara kita. Walaupun hanya mendapat pingat gangsa, namun ianya merupakan sesuatu yang sangat bermakna buat lebih 28 juta rakyat Malaysia.  Malaysia Boleh! 

Pandalela Rinong

Gangsa milik Malaysia

Tahniah juga buat semua atlet negara kita yang telah beraksi di Sukan Olimpik ni. Harap-harap masih ada pingat yang akan disumbangkan untuk acara terjun melalui Bryan Nickson Lomas nanti. Sekali lagi TAHNIAH buat atlet terjun negara kita, Pandalela Rinong



Comments
17 Comments

17 komen si bijak pandai:

  1. tahniah Pandalela..aku pon turut melompak tadi bila dah mcm confirm kita no 3..yeeehuu

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat perwira negara ! ! !

    ReplyDelete
  3. tahniah buat pandalela....nih heroin negara..hehe :)

    ReplyDelete
  4. kumpul lg slg mampu..tahniah pd mereka..

    ReplyDelete
  5. tahniah pandelela !
    we proud of u :)

    love malaysia

    ReplyDelete
  6. Tahniah Pandalela... bertmabah sudah pingat Malaysiakan..
    harap bertmabah lagi,.. :)

    ReplyDelete
  7. bangga gilaaa hehe

    lepas ni bryan pulakk . jangan lupa tengok ! :)

    ReplyDelete
  8. hye salam blogger
    TAHNIAH anda salah seorang pemenang MY FIRST GIVE AWAY edyfee.blogspot.com

    sila emailkan nama, email blog dan alamat rumah ke: edy.ferdaus@yahoo.com
    secepat mungkin sebelum 13 ogos 2012 untuk urusan pos hadiah

    sekian

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd dia..
    caras statement chua soi lek tu haha..

    penant tggu ko update lol

    ReplyDelete
  10. hehehe ok la.jani ade pingat gak

    ReplyDelete
  11. 2 pingat pon dah ok ..syg malaysia..

    ReplyDelete
  12. chak ! ni mesti adik akak ni... student matriks ns kan ? tu cikgu kesayangan akak tau, Cikgu Hidayah >_< nanti kirim salam na :)

    ReplyDelete
  13. berjaya jugak malaysia bawak balik pingat dari london :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...