Friday, June 21, 2013

10
KOMEN

BIOPEM NIGHT 2013 "COLOURS OF THE WORLD"


Semester 2 merupakan semester yang paling sibuk buat kami semua kerana adanya event-event seperti annual dinner dan family day. Annual dinner kali ini diadakan di Ming Garden Hotel, Kota Kinabalu, Sabah. Tapi apa-apa pun kami tetap enjoy. I love u guys

BIOPEM FIRST YEAR!!!

Muka-muka bahagia pelajar Tahun Satu Biopem. :D

Sebahagian daripada pelajar tahun pertama

Dari kiri: Kok Kiat, Yi Yi, Effa Liyana dan Ashraf

Posing kejap XD
                                                 
Bersama kakak-kakak kawasan : Era (kiri) dan kak koca (kanan)

Yang ni pula dengan imran (kanan)

Yang senyum lebar tu tak lain tak bukan, Ain.
                               
Allen (kanan) & Era (kiri)
                               

Comments
10 Comments

10 komen si bijak pandai:

  1. Dah makin hensem dan kurus lah acap sekarang kat sana. hehehehhee

    ReplyDelete
  2. dah kurus ek duk sana? hehee.. encem dah sekarang ye..

    ReplyDelete
  3. seronok semua dok posing2 yea. mentang2 la smua pakai cantik2..hehe

    ReplyDelete
  4. pewwit.. wah.. bestnya bro.. dikelilingi awek-awek yang comel tu.hehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  6. singgah sini.. :) nampak event macam meriah je ..

    ReplyDelete
  7. Wah wahhhh...semuanya dgn wajah keriangan.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...