Thursday, December 5, 2013

9
KOMEN

MALINDO, AIR ASIA & MALAYSIA AIRLINES ! PILIHAN ANDA?


     Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Tak lama lagi cuti semester akan bermula. Tapi aku belum membuat tempahan tiket penerbangan untuk kembali ke semenanjung. Nasib baik lah study pon setakat di Sabah ni sahaja. Nak balik terus ke semenanjung pon tidaklah sukar dan harga tiket penerbangan pon masih boleh dikategorikan sebagai murah la kan. Haish! Mula lah kelam-kabut buka satu demi satu website airlines yang ada kat Malaysia ni. HAHA! Biasanya aku akan booked terus daripada Air Asia sebab kebiasaannya harga yang ditawarkan berbaloi dan harga "mesra pelajar".Haish! Kali ni pulak macam nak cuba Malindo pula. HEHE! Malaysia Airlines antara yang menawarkan servis terbaik. Apa-apa pon aku berbangga dengan Malaysia yang mempunyai syarikat-syarikat penerbangan yang diiktiraf dan berdaya saing. 


Anda pula bagaimana? Yang manakah menjadi pilihan hati? HEHE!









Yang kat bawah ni pula Emirates Airlines yang tidak asing lagi dalam dunia penerbangan. Memang sangat dikenali dan menawarkan servis penerbangan antara yang terbaik di dunia. Haish! Agak-agak berapa ya harga untuk satu penerbangan di Emirates Airlines nih! Sangat mewah! FUHH!






Comments
9 Comments

9 komen si bijak pandai:

  1. bg sy MAS terbaikkk, AA pun ok gak. Setakat ni lom try gi Malindo :)

    ReplyDelete
  2. Dua2 belum pernah try. Tskkk T_T

    ReplyDelete
  3. salam..

    yup..sama dgn yaya la..pernah naik mas dgn airasia je..better mas la kan...yg lain tu xtau la..huuuu

    ReplyDelete
  4. Malindo baru kan?
    hmm..salu tgk promotion je. mana murah yg tu lah. hihi

    ReplyDelete
  5. slmt plg ke semenanjung...mg selamat sampai...

    ReplyDelete
  6. macam teringin nak TRY MAS . hehe , biasa naik AA je , penerbangan murah lah katakan walaupun tempat dia ... ehemm .. sempit gila . hahaha

    ReplyDelete
  7. selalu terbang naik sani express je. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...