Tuesday, May 29, 2012

50
KOMEN

ALHAMDULILLAH...

Hari ini awal-awal pagi aku dah bangun,
perasaan serba tak menentu...
jantung berdegup kencang...
Pelbagai perkara bermain di kotak fikiran ini...
Tepat jam 10 pagi, aku menjadi semakin tak menentu,
nervous sangat saat-saat result sudah boleh disemak secara online...
aku mengambil nafas yang panjang, masukkan nombor matrik dan nombor kad pengenalan..
selepas itu aku terus pejamkan mata serapat-rapatnya...
seakan tidak sanggup untuk melihat keputusanku sendiri..
Alhamdulillah inilah rezeki daripada Allah...
Aku bersyukur...
Tidak dilupakan ucapan terima kasih buat semua pensyarah di KMNS kerana telah banyak membantu di sepanjang setahun di KMNS...

Setinggi-tinggi penghargaan buat pensyarah-pensyarah yang sentiasa di hati kami:
jasamu dikenang...


Biology ~ Cikgu Hidayah, Cikgu Hajar, Cikgu Maznizam & Cikgu Meeraisha 
Chemistry~ Cikgu Badrisam, Cikgu Waniza (Cikgu Remaja) & Cikgu Syed
Mathematics~ Cikgu Shatri, Cikgu Fazlina (Mentor kami), En. Hairon & Cikgu Nasruddin
Science Computer~ Cikgu Anie, Cikgu Vanitha, & Cikgu Hasni




Tahniah kepada semua yang telah mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan...
Semoga anda akan terus dedikasi untuk teruskan pengajian di peringkat yang lebih tinggi, insha Allah...



Comments
50 Comments

50 komen si bijak pandai:

  1. great!! tahniah dik ^_^ buat y terbaik lagi masa akan datang.. may Allah bless u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak... insha Allah..amin..~
      same goes to u =)

      Delete
  2. Replies
    1. congratz yer Aliff Haikal...
      dpt keputusan yang cemerlang...

      Delete
    2. Alhamdulillah acap . rezeki :)

      Delete
    3. alhamdulillah =)
      nnty sambung belajar kat maner roger2 la kay...

      Delete
  3. tahniah... teruskan usaha anda pabila di universiti kelak... mohon ape kat universiti nti???

    sy masih kenal cikgu yg berada kat tgh tu... masih segar dlm ingatan ni... cikgu HIDAYAH!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx bro...insha Allah..mcm2 course mohon...aha..tpi pilihan 1 bioinformatik, UTM..
      ooo..student cikgu Dayah la ni?
      best kan belajar ngan cikgu!!!

      Delete
    2. cikgu dayah ajar kat kuliah je... cikgu tutor sy cikgu aida... mesti kenal dgn cikgu aida kan??? cikgu garang...

      Delete
    3. haha..
      cikgu aida..emm..kenal2..
      aha..garang la baru student pandai...

      Delete
  4. untunglah along ;p
    *Bangga la tu ;p
    *tahniah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha xde la bangge mane pon...
      tapi alhamdulillah rezeki..
      thnx saidot.. :p

      Delete
  5. tahniah... good result.., good luck

    ReplyDelete
  6. wah.. congrats ye. blaja rajen2. :)

    ReplyDelete
  7. congrats.. sy pun ex kmns batch 2010/2011... cikgu syed, ckgu shatri n ckgu badrisam sy kenal.. btw, smoga brjaya kat u nanti..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha..thnx.. otai2 KMNS tu..hehe..insha Allah... thanx yer..

      Delete
  8. Replies
    1. alhamdulillah... xde la terror pon.. 4 flat tu terror r..aha..
      thanks

      Delete
  9. tahniah dear..hadiah untuk ayah dan ibu jgkkan ;-)..ayu follow sini ;-0

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :)
      alhamdulillah.. thnx follow ashraf :)

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Tahniah untuk result yg bagus...^_^

    #terguna akaun kak aimie pulak komen tadi heheh..

    ReplyDelete
  12. salam. hebatt wehh result pspm 2. wah bestnye.kmns ke. oh saye kmm. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. alhamdulillah..yer saye KMNSian, KMMian eyh? hehe.. sc stream kan?

      Delete
  13. tahniah.
    sama la kita budak modul 3. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx..oh ye ke?
      result mesty gempak nih.

      Delete
  14. Tahniah!!
    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. kptsn upu kuar next week kn!good luck k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. insha Allah.. time kasih ye :)

      Delete
  16. tahniah..org last ke wish? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha.. terima kasih ye... :)
      xpe2.. sempat gy.. haha

      Delete
  17. tahniah yer....dpt result yg baik...smuge trus sukses... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...