Thursday, May 14, 2015

2
KOMEN

PUSAT HIDUPAN LIAR LOK KAWI, SABAH

Hye Guys,
Lama dah I tak update blog ni..
Baiklah.. entri kali ni cuma nak share gambar-gambar di Pusat Hidupan Liar Kok Kawi, Sabah.
Siapa yang datang Sabah tu nanti, boleh la luangkan sedikit masa di sini. Macam-macam ada! 
Selaku pelajar dalam jurusan Biologi Pemuliharaan ni, I suka la melawat tempat-tempat macam ni.
Banyak juga benda boleh diperhatikan dan dipelajari kat sini ni. Tak rugi luangkan masa dengan aktiviti yang berfaedah kan. tak gituh? 













Comments
2 Comments

2 komen si bijak pandai:

  1. ni dah bukan pusat pemuliharaan lagi ni. ni dah jadi zoo sampai burung unta yang bukan asal sabah pun ada kat sini

    http://kucenmaster.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...